Print

Drouwenerzand

Schoolreis Drouwenerzand midden- en bovenbouw
Voor de eerste keer waren we in de maand september op schoolreisje gegaan. Het is heel goed bevallen want het was heerlijk rustig in Attractiepark Drouwenerzand.
Gelukkig hadden we niet veel last van de dreigende regen: een flinke bui in het middaguur en een hoosbui toen we net naar de bus liepen. Verder was het lekker weer met regelmatig een zonnetje.
De kinderen hebben veel plezier gehad, er waren botsauto’s. een zweefmolen, een achtbaan en nog veel meer attracties die heel snel rond draaiden of waarin je over de kop ging. Natuurlijk waren er voor de jongere kinderen ook veel leuke attracties waaronder het treintje, old timer auto’s en een echte ouderwetse draaimolen. Sommige jonge kinderen gingen samen met een bovenbouwer als begeleider in de Breakdance of in het spookhuis. En een bovenbouwer bij je was ook handig als je niet bij het gaspedaal in de botsauto’s kon.
Tussen de middag was het tijd voor een lekker patatje en een snack. Drinken halen kon de hele dag door en je mocht ook zelf een softijsje (met spikkels!) ophalen.
Al met al kijken we terug op een heel gezellige dag.

Foto’s van de schoolreis staan in het album Schoolreis/Drouwenerzand
Media
  • IMG_1709.jpg